18

COCKTAIL-ul DE BUN VENIT

Cocktail-ul de Bun Venit va avea loc miercuri, 18 mai, în “Sala Magnum” a Hotelului “Internațional”, începând cu ora 20.00.

19

Invitație la teatru:
“Ivan Turbincă”, cu Marcel IUREȘ

Joi, 19 mai, ora  20.00, Casa de Cultură a Studenților Iași

prog“Marile școli de film își învață scenariștii și regizorii să povestească. Să spună povești. Câți dintre noi au mai apucat să audă în copilărie povești spuse, nu citite? Poveștile s-au sfărâmat, s-au făcut praf și pulbere, s-au risipit în filme, texte de cântece și telenovele.

Polemic și terapeutic ne încercăm puterile cu periculoasa artă a spunerii unei povești. Și nu una oarecare. E vorba despre o poveste printre personajele căreia se află Dumnezeu, Moartea, Dracul… Oamenii care or să o asculte își vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari și esențiale fără fasoane, cu umor și nepăsare.

După rolurile din ”Creatorul de teatru”, ”Ultima bandă a lui Krapp”, „Capra sau cine e Sylvia?” și ”Acasă la tata”, Marcel Iureș se întâlnește cu Ion Creangă. Pentru multă lume va fi o surpriză. Mai puțină lume va spune însă: “Era și timpul!”

O cronică de
Alexandru Dabija

Accesul în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenților se va face strict pe baza invitației pe care o veți primi la Secretariatul Conferințelor.

20

MASA COLEGIALĂ

Masa colegială, oferită de organizatori, va avea loc vineri, 20 mai, la Motelul „Bucium” (Şoseaua Iaşi – Vaslui Km. 12, 707037), începând cu ora 20.30. Accesul la Masa Colegială se va face strict pe baza invitaţiei pe care o veți obține de la Secretariat, odată cu materialele conferinţelor.

Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor două autocare pentru transportul către Motelul “Bucium”.

Pentru participanţii cazaţi la hotelurile „Unirea”, „Traian” şi „Astoria”, autocarul pleacă la ora 19.30 din parcarea Hotelului Traian. Acelaşi autocar va asigura cursa de retur, de la Motelul „Bucium” la Hotelul „Traian”, la ora 23.30.

Pentru participanţii cazaţi la hotelurile „Internaţional” şi „Moldova”, autocarul pleacă la ora 19.30 din parcarea din faţa Palatului Culturii. Acelaşi autocar va asigura cursa de retur, de la Motelul „Bucium” la Palatul Culturii, la ora 23.30.


MESELE DE PRÂNZ ȘI PAUZELE DE CAFEA

Organizatorii oferă tuturor participanţilor la conferinţe două lunch box-uri: joi, 19 mai şi vineri, 20 mai. Caserolele vor fi distribuite în zona de coffee break din holul Centrului de Conferinţe „Providenţa”, pe baza bonului de prânz pe care îl veţi primi odată cu materialele conferinţelor.

Pauzele de cafea vor fi organizate în faţa sălii de conferinţe „Stephanus Magnus” şi în sala Paul van Saanen (etajul 1), în intervalele orare specificate în program.

 

TRANSFERURI LA / DE LA CENTRUL DE CONFERINŢE „PROVIDENŢA”

În zilele de 19 și 20 mai, organizatorii pun la dispoziţia participanţilor două microbuze pentru transferul de la hotelurile unde sunt cazaţi la Centrul de Conferinte “Providenţa” si retur.

Pentru participanţii cazaţi la hotelurile „Unirea”, „Traian” şi „Astoria”, microbuzul pleacă la ora 7.30 din parcarea Hotelului Traian. Acelaşi microbuz va asigura cursa de retur, de la Centrul „Providenţa” la Hotelul „Traian”, la ora 18.45 în data 19 mai, respectiv la ora 19.15 în data de 20 mai.

Pentru participanţii cazaţi la hotelurile „Internaţional” şi „Moldova”, autocarul pleacă la ora 7.30 din parcarea din faţa Palatului Culturii. Acelaşi autocar va asigura cursa de retur, de la Centrul „Providenţa” la Palatul Culturii, la ora 18.45 în data 19 mai, respectiv la ora 19.15 în data de 20 mai.